Sastāvdaļas
Pagatavošana
Ābolus sagriež vidēji lielos gabalos, apber ar ēdamkaroti cukura, kanēli, muskatriekstu un pierīvē nedaudz apelsīna miziņas. Pēc tam pievieno šļakstu upeņu sulas (pēc vēlēšanās), aplej ar ūdeni un liek cepeškrāsnī 200 grādos apmēram uz 40 minūtēm.
Gatavo drumstalas – visas sausās sastāvdaļas ieber bļodā, pievieno kokosriekstu eļļu un ar rokām apmaisa, atstājot nevienmērīgus kunkulīšus. Drumstalas pārber cepampannā, kas izklāta ar cepampapīru, un liek krāsnī pie āboliem. Cep 200 grādos apmēram 15–20 minūtes.
Kad āboli izsulojušies un mīksti, un drumstalas apbrūnējušas, visu ņem ārā no krāsns un ļauj nedaudz atdzist. Ābolus kārto burciņās un aplej ar cukuroto sulu no cepešpannas, pa virsu ber kraukšķīgās drumstalas. Garnē ar Indijas riekstiem un pasniedz.