30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gsviests4 olas120 gcukurs1 TKvaniļas cukurs500 gmilti2 TKcepamais pulveris3 āboli šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 190°C, sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.
2
Nelielā bļodiņā izkausē sviestu, noliek malā. Ar mikseri sakuļ olas un cukuru, vaniļas cukuru ieskaitot, līdz veidojas gaisīga, gaiša masa. Olās iemaisa kausēto sviestu.
3
Citā bļodā sajauc miltus ar cepamo pulveri un sāli. Mīklā iesijā miltu maisījumu, un visu uzmanīgi izcilā un samaisa.
4
Ābolus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno mīklai. Uz cepamās plāts ar karoti liek nelielas mīklas piciņas. Cep apmēram 10-15 minūtes, līdz cepumi zeltaini un gatavi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit