Sastāvdaļas
Pagatavošana
Lielā katlā uzkarsē eļļu un apcep gabaliņos sagriezto vistas gaļu. Vistas gaļu pēc tam pārliek citā katlā, pārlej ar buljonu un lēni vāra 20 minūtes.
Katlā, kurā cepa vistu, apcep sakapātus sīpolus un sasmalcinātu papriku aptuveni piecas minūtes. Pievieno smalki sakapātus ķiplokus, cep vēl divas minūtes. Pēc tam iemaisa rīsus, tomātu pastu, konservētos tomātus un visu sutina pannā 2-3 minūtes.
Vārīto vistu ar visu šķidrumu pārlej katlā, kurā ir rīsi un tomāti. Pievieno gabaliņos sagrieztus burkānus, pākšu pupiņas un sagrieztus kāpostus. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Ļauj šķidrumam sākt burbuļot un vāra uz lēnas uguns aptuveni 20 minūtes, ar virsū uzliktu vāku.
Kad rīsi ar dārzeņiem gatavi, atpūtina 10 minūtes, ļaujot rīsiem piebriest. Pasniedz ar cieti novārītām olām un salātiem.