30Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1.5 tasemilti100 gpūdercukurs2 ĒKkakao1.5 TKcepamais pulveris0.5 TKsoda0.5 TKsāls1.5 tasepaniņas2 olas60 gcukurs sarkanā pārtikas krāsviela vai biešu sula (var nebūt) eļļa cepšanai PASNIEGŠANAI: medus vai kļavu sīrups pūdercukurs
Pagatavošana
1
Lielā bļodā sajauc kopā visas sausās sastāvdaļas – miltus, kakao, pūdercukuru, cepamo pulveri, sodu un sāli.
2
Citā traukā sakuļ olas kopā ar paniņām un parasto cukuru. Šķidrajai masai, ka pankūkas vēlas sārtākas, pievieno biešu sulu vai sarkano pārtikas krāsvielu.
3
Pēc tam mitrās sastāvdaļas pakāpeniski iemaisa miltu masā. Kad mīkla apmaisīta, uzkarsē pannu.
4
Pannā uzkarsē eļļu un cep pankūkas – aptuveni 1-2 minūtes no katras puses. Pankūku apgriež tiklīdz tām "izlec" gaisa burbulīši.
Kad visas pankūkas gatavas, pasniedz ēdājiem uz šķīvja, aplejot ar kļavu sīrupu vai medu un apkaisot ar pūdercukuru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit