Foto: Shutterstock
Ātrām un sātīgām brokastīm – olu kultenis ar čorizo desas gabaliņiem. Tā kā desas gabaliņi ir pietiekami sāļi, sāli kultenim vari nepievienot.
10Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
60 gčorizo desa4 olas2 ĒKskābais krējums zaļumi pasniegšanai

Pagatavošana

1

Čorizo desu sagriež gabaliņos un apcep uz pannas aptuveni piecas minūtes, līdz tā kraukšķīga.

2

Tikmēr sakuļ olas. Sakultās olas lej uz pannas pie desas gabaliņiem, klāt pieliek arī skābo krējumu.

3

Cep olu kulteni, regulāri to apmaisot, aptuveni trīs minūtes, līdz olas mīkstas.

4

Pasniedz, kamēr vēl silts, pa virsu kaisot lociņus vai citus zaļumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!