10Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
60 gčorizo desa4 olas2 ĒKskābais krējums zaļumi pasniegšanai
Pagatavošana
1
Čorizo desu sagriež gabaliņos un apcep uz pannas aptuveni piecas minūtes, līdz tā kraukšķīga.
2
Tikmēr sakuļ olas. Sakultās olas lej uz pannas pie desas gabaliņiem, klāt pieliek arī skābo krējumu.
3
Cep olu kulteni, regulāri to apmaisot, aptuveni trīs minūtes, līdz olas mīkstas.
4
Pasniedz, kamēr vēl silts, pa virsu kaisot lociņus vai citus zaļumus.
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaGaršvielas un garšaugiOlasSkābais krējumsCiti ēdieniIkdienas maltīteiČorizo
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit