Sastāvdaļas
Pagatavošana
Krēmsieru pirms izmantošanas notur istabas temperatūrā. Ņem vistas krūtiņas un nobīda tām ādu. Krēmsieru sadala četrās vienādās porcijās un katru porciju ziež uz vistas krūtiņas vietā, kur to nosedz āda. Kad krūtiņas apsmērētas ar krēmsieru, ādu pārvelk tam virsū.
Uzkarsē grilpannu vai parasto pannu un apcep vistas krūtiņas ar ādas pusi uz leju. Cep 4-5 minūtes, līdz āda skaisti apbrūnējusi. Griež vistu otrādi, samazina plīts liesmu uz nelielu un pannai uzliek vāku. Vistas krūtiņas gatavo vēl 10-15 minūtes, līdz vista mīksta un sulīga. Pēc tam izņem no pannas un nedaudz atdzesē.
Sagatavo četrus šķīvjus – uz katra šķīvja uzliek sauju ar salātu lapām. Pa virsu liek vistas krūtiņu, kas sagriezta nelielos gabaliņos. Pa virsu uzlaista nedaudz olīveļļu un apkaisa ar pipariem.