karstmaize, pica, ciabata, uzkoda
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Pavisam ātri pagatavojamas picas maizītes uzkodām. Uz ciabatas jeb čabatas maizes pusītēm liek tomātu mērci, apkaisa ar kazas sieru un pipariem, un apcep.
25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 ciabatas150 gtomātu mērce120 gkazas siers svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

2

Ciabatas kukulīšus pārgriež uz pusēm un liek uz cepamās pannas. Uz maizītēm bagātīgi uzziež tomātu mērci. Pa virsu sadrupina kazas sieru un tad apkaisa ar pipariem.

3

Mazās picas liek cepeškrāsnī un cep 15-18 minūtes, līdz siers kļūst zeltaini brūns. Kad gatavas, izņem no krāsns un pasniedz, kamēr vēl karstas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!