25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 ĒKpesto1 ĒKkrēmsiers3 ĒKgaišā rīvmaize2 palieli laša filejas gabaliņi PASNIEGŠANAI: vārīti kartupeļi (ja pieejami, jaunie) salātlapas pesto
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
2
Bļodiņā ieliek pesto (to var pagatavot pēc šīs receptes), pievieno krēmsieru un samaisa sastāvdaļas. Pēc tam masā iemaisa arī rīvmaizi.
3
Uz cepamās pannas uzliek laša filejas. Tās apsmērē ar pesto un rīvmaizes masu, lai veidotos glazūra.
4
Lasi liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes, līdz lasis mīksts un gatavs.
5
Pasniedz, kamēr lasis vēl karsts, ar kartupeļiem un lapu salātiem, pa virsu uzziežot vēl mazliet pesto.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit