lasis, pusdienas, kartupeļi
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Cepeškrāsnī pagatavots lasis ar gardu pesto un rīvmaizes "cepurīti". Zivs gabaliņus pasniedz kopā ar vārītiem kartupeļiem un salātiem.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 ĒKpesto1 ĒKkrēmsiers3 ĒKgaišā rīvmaize2 palieli laša filejas gabaliņi PASNIEGŠANAI: vārīti kartupeļi (ja pieejami, jaunie) salātlapas pesto

Pagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

2

Bļodiņā ieliek pesto (to var pagatavot pēc šīs receptes), pievieno krēmsieru un samaisa sastāvdaļas. Pēc tam masā iemaisa arī rīvmaizi.

3

Uz cepamās pannas uzliek laša filejas. Tās apsmērē ar pesto un rīvmaizes masu, lai veidotos glazūra.

4

Lasi liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes, līdz lasis mīksts un gatavs.

5

Pasniedz, kamēr lasis vēl karsts, ar kartupeļiem un lapu salātiem, pa virsu uzziežot vēl mazliet pesto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!