30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gkartupeļi (nomizoti)120 mlpaniņas2 ĒKolīveļļa2 ĒKsakapāti pētersīļi2 ĒKsakapāti sīpolloki0.5 TKsāls svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Kartupeļus sagriež nelielos gabaliņos un liek katliņā vārīties. Vāra, līdz tie ir mīksti (jo sīkāk kartupeļi sagriezti, jo ātrāk izvārīsies).
2
Kad kartupeļi novārīti, tos nokāš. Pēc tam turpat katliņā kartupeļus pārlej ar istabas temperatūrā noturētām paniņām un olīveļļu. Kartupeļu biezputru sastampā, lai tā būtu vienmērīga.
3
Pēc tam kartupeļu biezputrā iemaisa sakapātos pētersīļus un lociņus, pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus.
Pasniedz uzreiz, kamēr kartupeļu biezenis vēl karsts.
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemKartupeļiPipariPētersīļiSīpollokiKartupeļu ēdieniPaniņasPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit