40Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
mazās vistas filejas olas sēklu maisījums sāls pipari eļļa cepšanai SALĀTIEM: vārītas vai tvaicētas bietes tomāti rukola sāls eļļa citronu sula sēkliņas kazas siera bumbas (var arī nebūt)
Pagatavošana
1
Vistas filejas nedaudz izklapē.
2
Sakuļ olu, pievieno tai sāli un piparus. Citā šķīvī saber sēkliņas.
3
Vistas filejas apviļā olas, sāls un piparu maisījumā, tad sēkliņās un cep sakarsētā eļļā, līdz gaļa izcepta.
4
Gatavo salātus – bļodā ber rukolu, pievieno biešu gabaliņus, sagrieztus tomātus. Pēc garšas pieber sāli, pārlej ar mazliet eļļu un svaigi spiestu citronu sulu. Pievieno arī sēkliņas.
5
Ja gribas – salātus var papildināt ar sniega bumbām (kazas sieru).
Recepti iesūtīja: Eva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit