Foto: Privātais arhīvs
Reizēm gardai maltītei vajag itin maz – fantastisku garšu var panākt, vistas filejas panējot nevis miltos, bet gan kraukšķīgu sēkliņu maisījumā. Apceptos vistas gabaliņus pasniedz ar svaigiem salātiem.
40Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

mazās vistas filejas olas sēklu maisījums sāls pipari eļļa cepšanai SALĀTIEM: vārītas vai tvaicētas bietes tomāti rukola sāls eļļa citronu sula sēkliņas kazas siera bumbas (var arī nebūt)

Pagatavošana

1

Vistas filejas nedaudz izklapē.

2

Sakuļ olu, pievieno tai sāli un piparus. Citā šķīvī saber sēkliņas.

3

Vistas filejas apviļā olas, sāls un piparu maisījumā, tad sēkliņās un cep sakarsētā eļļā, līdz gaļa izcepta.

4

Gatavo salātus – bļodā ber rukolu, pievieno biešu gabaliņus, sagrieztus tomātus. Pēc garšas pieber sāli, pārlej ar mazliet eļļu un svaigi spiestu citronu sulu. Pievieno arī sēkliņas.

5

Ja gribas – salātus var papildināt ar sniega bumbām (kazas sieru).

Recepti iesūtīja: Eva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!