Foto: Publicitātes attēli
Kokteilis radies 20. gadsimta 50. un 60. gados, vienā no Beverlihilzas slavenākajiem bāriem, kura biežs viesis bijis arī Frenks Sinatra. Šis kokteilis ir iespēja pārsteigt viesus ar savām bārmeņa prasmēm, jo gatavošanas noslēgumā tiek iededzināta apelsīna miziņas eļļa, vienlaikus kokteilim piešķirot pārsteidzoši patīkamu apelsīna aromātu.

Recepti piedāvā Brents Lamberti, bārmenis un degvīna zīmola Elit by Stolichnaya globālais vēstnieks.

5Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
40 mldegvīns, piemēram, Elit20 mlfino šerijs apelsīna miziņa

Pagatavošana

1

Martini tipa kokteiļu glāzi atdzesē, ievietojot tajā ledus gabaliņus. Tad šo atdzesēto glāzi izskalo ar fino šeriju (sausais šerijs), pievieno degvīnu.

2

Kokteilim piešķir aromātu, tajā dedzinot apelsīna miziņas eļļu.

3

Kokteili dekorē ar apelsīna miziņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!