Foto: Publicitātes attēls

Viegla maltīte kā ikdienai, tā svētku reizēm, kad jāpabaro viesi ar ko interesantu un rokās paņemamu. Ja gadās, ka bērni pārnāk no skolas izsalkuši, šī būs īstā maltīte, ar ko viņus ātri pamielot, jo gatavošana aizņems vien 10 minūtes. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā "Rimi" gardēžu komandas šefpavārs Normunds Baranovskis.

10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
lavašs gurķis160 glasis (šķēlītēs)100 gkrēmsiers ar zaļumiem un ķiploku lapu salāti zaļumi

Pagatavošana

1

Lavašu sagriež četrās vienādās daļās. Katram lavaša gabaliņam uzsmērē krēmsieru.

2

Virsū kaisa zaļumus, izkārto laša šķēlītes un gurķa ripiņas. Pēc tam lavašu satin rullīšos.

Padoms: lavaša rullīši būs lieliska maltīte piknikam vai pusdienu kārbiņai. Aptin rullīšus ar cepamā papīra sloksni un apsien ar aukliņu, lai rullīši turētos kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!