30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
230 gpicas vai trauslā smilšu mīkla3 ĒKtomātu pasta200 gkazas siers600 gdažādi tomāti saujabaziliks pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 grādiem.
2
Mīklu izrullē plānā, apaļā aplī un pārliek uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepampapīra sloksni.
3
Tasty.lv padoms: Mīklu picai vari pagatavot pats – vienkāršo picas mīklas recepti meklē šeit. Bet, ja vēlies picu interesantāku, izmanto trauslo smilšu mīklu, ko parasti lieto taršu pagatavošanai.
4
Mīklai uzziež tomātu pastu. Kazas sieru sagriež biezās šķēlēs un izkārto virs picas.
5
Ripiņās sagriež arī tomātus – jo vairāk šķirņu, jo labāk. Tomātu ripiņas liek virsū kazas sieram uz picas. Beigās picai uzkaisa mazliet piparus un sāli.
6
Picu liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 15 minūtes, līdz tā ir zeltaina. Gatavajai picai dāsni pārkaisa bazilika lapiņas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit