5Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
180 gvājpiena biezpiens1 gab.svaigs gurķis6 gab.krabju nūjiņas1 gab.avokado pēc garšassvaigi zaļumi pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari100 mlkefīrs
Pagatavošana
1
Bļodā ar dakšiņu sasmalcini biezpienu mazākos gabalos.
2
Pievieno mazos gabalos sagrieztu nomizotu gurķi, krabju nūjiņas, avokado mīkstumu, smalki sakapātus zaļumus, sāli un piparus.
3
Pārlej salātiem nedaudz kefīra un samaisi. Kefīru var pievienot vairāk vai mazāk, kā katram labāk garšo.
Salāti vislabāk garšo tikko pagatavoti, ja tos atstāsi uz nakti ledusskapī, gurķis sulosies, un tie vairs nebūs tik gardi, tāpēc līdzņemšanai uz darbu visas sastāvdaļas sajauc īsi pirms ēšanas.
Šiem salātiem ļoti labi piederēsies arī svaigu tomātu šķēles, kukurūza, vārīta ola, redīsi un citas sastāvdaļas, kas atsvaidzinātu biezpiena krēmīgumu.
BrokastisLaunagsAvokadoGaršvielas un garšaugiGurķiDažādi salātiKrabju nūjiņasKefīrsBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit