Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Garda ideja, ko aizņemties no Tunisijas un Libānas virtuves – sutinātos tomātos ceptas olas, kas tiek sauktas par "shakshouka". Šo maltīti var baudīt kā brokastīs, tā pusdienās, jo tā ir pietiekami sātīga.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 ĒKolīveļļa2 sarkanās paprikas1 TKmalts kumins šķipsnamalts koriandrs1 TKķiploku pasta5 tomāti4 olas sakapāti pētersīļi

Pagatavošana

1

Pannā uzkarsē eļļu un ber tajā sakapātu papriku. To sutina 10 minūtes. Pēc tam pievieno kuminu, koriandru un ķiploku pastu.

2

Kad tas izdarīts, pievieno smalkos kubiņos sagrieztus tomātus un sutina pannā uz lēnas uguns vismaz 10 minūtes.

3

Pēc tam izveido četras ligzdiņas sutinātajos dārzeņos un katrā iesit olu. Turpina gatavot, līdz olu baltumi stingri, bet dzeltenumi tādi, kā pašiem ēdājiem tīk.

Pasniedz, virsū uzbārstot sakapātus pētersīļus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!