30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 ĒKolīveļļa2 sarkanās paprikas1 TKmalts kumins šķipsnamalts koriandrs1 TKķiploku pasta5 tomāti4 olas sakapāti pētersīļi
Pagatavošana
1
Pannā uzkarsē eļļu un ber tajā sakapātu papriku. To sutina 10 minūtes. Pēc tam pievieno kuminu, koriandru un ķiploku pastu.
2
Kad tas izdarīts, pievieno smalkos kubiņos sagrieztus tomātus un sutina pannā uz lēnas uguns vismaz 10 minūtes.
3
Pēc tam izveido četras ligzdiņas sutinātajos dārzeņos un katrā iesit olu. Turpina gatavot, līdz olu baltumi stingri, bet dzeltenumi tādi, kā pašiem ēdājiem tīk.
Pasniedz, virsū uzbārstot sakapātus pētersīļus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit