Foto: Privātais arhīvs

Maltīte reizēm "kad vakariņās negribas ēst neko daudz, bet gribas panašķoties," raksta Evija. Šī recepte piedalās Tasty.lv "Ātro vakariņu" recepšu konkursā.

20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

tostermaize kūpināta gaļa lociņi spināti siers majonēze

Pagatavošana

1

Uz tostermaizes šķēlēm liek kūpinātu gaļu, virsū ber lociņus, spinātus, uzliek sieru un visu apziež ar majonēzi.

2

Maizītes liek uz cepamās pannas. Cep cepeškrāsnī, līdz siers pakusis. Ēd, kamēr vēl siltas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!