35Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 šķēlesbagete olīveļļa150 gķirštomāti250 gsteiks (plāns gabaliņš) rikota svaigs pesto
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
2
Katru maizes šķēlīti apziež ar tējkaroti olīveļļas un izkārto uz cepamās pannas. Liek cepeškrāsnī un apgrauzdē 10 minūtes.
3
Pēc tam eļļā apviļā arī ķirštomātus, saliek tos uz cepamās pannas un cep cepeškrāsnī 10-15 minūtes.
4
Gatavo steiku – gaļas gabaliņu apziež ar olīveļļu (1 tējkaroti) un apcep labi uzkarsētā grilpannā 3-4 minūtes no katras puses. Steika gabaliņu pirms griešanas atpūtina.
5
Uz katras maizes šķēles izsmērē ēdamkaroti rikotas siera, virsū liek apmēram tējkaroti pesto, tad šķēlītēs sagrieztu steiku un apceptos tomātus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit