Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Sātīga kartupeļu un puravu omlete, ko baudīt ne vien brokastīs, bet arī kādā citā maltītē dienas laikā. Ja omleti vēlies nedaudz citādāku, to var cept arī cepeškrāsnī un papildināt ar rīvētu cieto sieru.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gkartupeļi (nomizoti un sagriezti šķēlītēs)30 gsviests350 gpuravi (sagriezti ripiņās)6 sakultas olas2 ĒKpiens garšvielas

Pagatavošana

1

Kartupeļus saber katliņā, pārlej ar ūdeni un novāra 5 minūtes. Pēc tam nokāš.

2

Pannā izkausē sviestu un apcep tajā puravus aptuveni 5 minūtes, līdz tie mīksti. Tad pieber novārītos kartupeļus un apcep vēl 5 minūtes.

3

Kad tas izdarīts, sajauc sakultās olas ar pienu, pievieno garšvielas pēc vēlēšanās un masu pārlej kartupeļiem un puraviem. Omleti cep tik ilgi, līdz tā ir gatava.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!