30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gkartupeļi (nomizoti un sagriezti šķēlītēs)30 gsviests350 gpuravi (sagriezti ripiņās)6 sakultas olas2 ĒKpiens garšvielas
Pagatavošana
1
Kartupeļus saber katliņā, pārlej ar ūdeni un novāra 5 minūtes. Pēc tam nokāš.
2
Pannā izkausē sviestu un apcep tajā puravus aptuveni 5 minūtes, līdz tie mīksti. Tad pieber novārītos kartupeļus un apcep vēl 5 minūtes.
3
Kad tas izdarīts, sajauc sakultās olas ar pienu, pievieno garšvielas pēc vēlēšanās un masu pārlej kartupeļiem un puraviem. Omleti cep tik ilgi, līdz tā ir gatava.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit