Foto: DELFI
Vai ir vēl kāds labāks veids, kā apēst tikko izaugušās, zaļās dabas veltes? Smūtijs, šķiet, ir tā labākā izvēle, kā vienā piegājienā apēst veselu sauju zaļumu, kas tik ļoti vajadzīgi organisma stiprināšanai. Steidz izmantot dārzā pieejamos zaļumus, sākot no nātrēm, beidzot ar gārsas lapiņām, kas arī, starp citu, ir ļoti veselīgas, bet garšas dažādībai noderēs arī piparmētru lapiņas.
4Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.apelsīns1 gab.kivi1 gab.mazais gurķis1 ĒKmedus1 saujazaļumi pēc izvēles (nātres, spināti, gārsas, piparmētra u.c.) pēc garšasūdens

Pagatavošana

1

Nomizo apelsīnu, gurķi un kivi, sagriez mazākos gabalos un liec blenderī. Ja zaļumi aplipuši ar smiltīm, nomazgā un liec blenderī.

2

Pievieno medu, šļuku ūdeni un blendē līdz kokteilis ieguvis vēlamo konsistenci.

Ja vēlies kokteili šķidrāku, pēc brīža pievieno ūdeni, tāpat var variēt ar saldumu. Skābumam var pievienot citrona vai laima sulu, bet atspirdzinājumam kādu ledus gabaliņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!