rupjmaize ievārījums siers
Lai baudītu ko garšīgu, reizēm vajag tik maz! Šis ir našķis, kas liks atcerēties bērnības ievārījuma maizītes – rupjmaizes šķēlītes, kas apziestas ar ķiršu ievārījumu. Bet, lai garša būtu pikantāka, virsū uzliktas arī cietā siera šķēlītes, sēkliņas un mazliet timiāna aromātam.

Vienkāršo recepti piedāvā bloga Divi10.com autores Monika un Justīne.

10Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

rudzu rupjmaize ķiršu ievārījums cietais siers, piemēram, "Trikata" Reserve sēkliņas, piemēram, sezama, saulespuķu, ķirbju, linsēklas timiāns dekorēšanai

Pagatavošana

1

Uz maizes šķēlēm smērē ķiršu ievārījumu, tad virsū kārto plānās šķēlītēs sagrieztu cieto sieru.

2

Pasniedz, dekorējot ar sēkliņām un timiāna zariņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!