Vienkāršo recepti piedāvā bloga Divi10.com autores Monika un Justīne.
10Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
rudzu rupjmaize ķiršu ievārījums cietais siers, piemēram, "Trikata" Reserve sēkliņas, piemēram, sezama, saulespuķu, ķirbju, linsēklas timiāns dekorēšanai
Pagatavošana
1
Uz maizes šķēlēm smērē ķiršu ievārījumu, tad virsū kārto plānās šķēlītēs sagrieztu cieto sieru.
2
Pasniedz, dekorējot ar sēkliņām un timiāna zariņiem.
VakariņasKanapē un sviestmaizesRupjmaizeSēklas un sēkliņasBez termiskas apstrādesTimiānsIevārījumsCietais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit