Saldeni skābas ābolu pankūkas, kam pāri pārlieta karsta dzērveņu mērcīte – īstens gardums! Recepti piedāvā "Tasty" brokastu recepšu konkursa dalībniece Lita.
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 saldskābi āboli150 gmilti2 olas1 TKcepamais pulveris saujasvaigas dzērvenes1 ĒKcukurs šķipsnasāls eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Uz rīves sarīvējam ābolus, masai pievienojam miltus, cepamo pulveri, olas un sāli. Pannā uzkarsē nedaudz eļļu.
2
Pankūku mīklu apmaisa un liek uz pannas cepties.
3
Kad pankūkas gatavas, katliņā ieber dzērvenes, mazliet ūdeni, cukuru un sakarsē, ar karoti saspiež un pārlej iegūto mērci pankūkām.
Iesūtīja: Lita Pētersone
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaCepamais pulverisCukursMiltiOlasĀboliPankūkasviegliDzērvenesIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit