10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 TKkoriandra sēklas120 mlolīveļļa3 strēmeles apelsīna miziņa2 ķiploka daiviņas šķipsnapaprikas pārslas270 golīvas ar kauliņiem timiāns
Pagatavošana
1
Piestā sastampā koriandra sēklas. Iegūto pulveri pārber karstā pannā un, uz vidējas uguns maisot, cep aptuveni minūti.
2
Tad koriandra sēklām pievieno olīveļļu, apelsīna miziņu, smalki sakapātu ķiploku un paprikas plāksnes. Turpina viegli apcept tik ilgi, līdz jūtams ķiploka aromāts un tas vēl nav apbrūnējis.
3
Pēc tam siltajā eļļā pievieno olīvas un apmaisa. Pievieno arī timiāna zariņus. Kad olīvas siltas, eļļu notecina atsevišķā bļodiņā.
4
Olīvas saber uzkodu trauciņā un pasniedz ar kādu kraukšķīgas maizes šķēlīti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit