25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 glinguine pasta sāls pipari120 gsaldēti vai svaigi zaļie zirnīši480 mlsaldais krējums šķipsnasalvija120 gšķiņķis100 gsarīvēts cietais siers
Pagatavošana
1
"Linguine" pastu izvāra sālsūdenī. Aptuveni 2 minūtes pirms gatavošanas beigām, pievieno arī zaļos zirnīšus.
2
Paralēli nelielā mērces katliņā uzkarsē saldo krējumu, pievienojot tam salviju, tējkaroti sāls un piparus pēc garšas. Saldā krējuma mērci karsē, līdz tā sabiezē (3-5 minūtes).
3
Kad pasta izvārījusies, to nokāš un pievieno katliņā ar mērci. Tajā saber arī kubiņos sagrieztu šķiņķi un sarīvēto sieru. Visu kārtīgi samaisa.
4
Pasniedz, kamēr pasta vēl karsta. Tai virsū var uzkaisīt vēl cieto sieru un pievienot garšvielas, ja nepieciešams.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit