35Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vistas filejas sāls melnie pipari2 paciņas mocarella saujabaziliks2 tomāti3 ĒKolīveļļa
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Sagatavo cepamtrauku – tajā ieklāj cepampapīru.
2
Vistas filejas apkaisa ar sāli un pipariem, iesmērē ar eļļu. Iegriež ar nazi dziļu kabatiņu filejas sānos.
3
Mocarellu un tomātus sagriež biezās šķēlēs. Paceļ vistas filejas kabatiņu un izkārto tajā aptuveni trīs šķēles tomātu, tad mocarellu. Pēc tam kabatiņā saliek arī svaigas bazilika lapiņas.
4
Sapildītās vistas filejas saliek cepamtraukā tā, lai starp gabaliņiem ir neliela atstarpe. Vistu liek cepeškrāsnī un cep 25-30 minūtes.
5
Kad vistas filejas zeltainas un gatavas, izņem no krāsns un pasniedz šķīvjos ar svaigajiem lapu salātiem."
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit