Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojami burkānu salāti ar spirgto laimu un sakapātu koriandru. Ja salātus gribas nedaudz asākus, tiem var pievienot smalki sagrieztu čili.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
8 burkāni5 ĒKolīveļļa3 ĒKlaima sula pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari saujasakapāts koriandrs vai pētersīļi

Pagatavošana

1

Burkānus nomizo un sarīvē garās strēmelēs. Sarīvētos burkānus saber lielā bļodā.

2

Nelielā trauciņā sajauc eļļu, laima sulu, sāli un piparus. Mērci pievieno burkānu salātiem reizē ar sakapātu koriandru.

3

Salātus kārtīgi apmaisa un ļauj tiem nedaudz ievilkties.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!