25Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gportobello sēnes vai lieli šampinjoni200 gmednieku siers
Pagatavošana
1
Nomazgā un papīra dvielī nosusini sēnes. Nogriez kātiņus, lai viducī var ielikt pildījumu.
2
Sagriez mednieku sieru aptuveni 5 mm biezās šķēlēs, liec sēņu vidučos vienu pie otras, lai noklāj teju visu sēni. Izkārto pildītās sēnes uz cepamās plāts, kur ieklāts cepampapīrs.
3
Cep 200 grādos aptuveni 15-20 minūtes, līdz siers pakusis un apcepies zeltaini brūns.
Starp citu, šo recepti var gatavot ne tikai cepeškrāsnī, bet arī uz grila, bet, ja gribas vēl ātrāk, sēnes var cept arī uz pannas, bet tad noteikti virsū liec vāku, lai siers pagūst izkust.
Ja vēlies, sēnes vari pildīt ar dārzeņiem, piemēram, tomātiem, papriku, bet tikpat labi iederēsies iepriekš vārīti rīsi vai kuskuss, taču neaizmirsti virsū tāpat likt sieru, lai iegūtu sātīgumu.
Piknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDārzeņu un sēņu uzkodasSiersSēnesSēņu ēdieniviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit