5Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
rabarbera kāts1 ĒKmedus200 mllakto dzeramais jogurts, piemēram, plūmju2 TKmaltas kaņepju sēklas
Sagatavošana
1
Rabarberu kātu nomazgā, nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
2
Tos saber blendera krūzē, pievieno maltas kaņepju sēklas, medu un pārlej ar lakto.
3
Kokteili blendē tik ilgi, līdz visas sastāvdaļas vienmērīgi sasmalcinājušās.
Lai labi garšo!
Recepti iesūtīja: Karlīna Latsone, bloga "Irbene.lv" autore.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit