30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gmakaroni0.5 taseolīveļļa4 ĒKcitronu sula300 gķirštomāti bundžiņa tuncis saujamelnās olīvas sarkanais sīpols saujapētersīļi sāls pipari
Pagatavošana
1
Katliņā uzvāra ūdeni, pieber sāli un izvāra makaronus, līdz tie gatavi, sekojot norādījumam uz iepakojuma.
2
Lielā bļodā sajauc olīveļļu, citronu sulu un miziņu, kā arī šķipsnu sāls.
3
Gatavos makaronus nokāš un saber bļodā, kur pagatavota mērce. Pievieno sagrieztus ķirštomātus, olīvas, ripiņās sagrieztus sīpolus, sakapātus pētersīļus un visu nedaudz apmaisa.
4
Kad tas izdarīts, salātiem pievieno arī saplucinātus tunča gabaliņus.
5
Pirms pasniegšanas pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Lai labi garšo!
PusdienasVārīšanaMakaroniOlīveļļaPipariPētersīļiSarkanie sīpoliTuncis savā sulāĶirštomātiZivju un jūras produktu salātiMakaronu salātiCitronu sulaMelnās olīvassals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit