50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
5 jaunie kartupeļi sīpols450 mlsaldais krējums450 mlpiens450 mlvistas buljons šķipsnaoregano šķipsnapaprikas pārslas pēc garšasmelnie pipari pēc garšassāls2 saujaskale kāposts450 gkupāti
Pagatavošana
1
Uzkarsē lielu zupas katlu un saber tajā sagrieztus kupātu gabaliņus. Desu apcep, līdz tā apbrūnējusi (aptuveni 10 minūtes). Gatavos desas gabaliņus izņem no katla un atliek vēlākam.
2
Pēc tam katlā apcep sakapātu sīpolu, pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, oregano un paprikas pārslas. Visu pārlej ar saldo krējumu, pienu un buljonu.
3
Sastāvdaļas apmaisa un vāra uz lēnas uguns, līdz kartupeļi mīksti (30 minūtes).
4
Pēc tam zupai pievieno piparus, sāli un saplucinātas kale kāposta lapiņas. Zupu vāra vēl 10-15 minūtes.
5
Kad tā gatava, zupā iemaisa apceptos desas gabaliņus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit