Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vispirms blenderī, virtuves kombainā vai kā citādi sasmalcini cepumus smalkās drupačās. Samaisi tās kopā ar izkausētu sviestu un kokosriekstu skaidiņām. Iepildi masu kūkas veidnē (25 cm diametrs), kur ieklāts cepamais papīrs, ar pirkstiem masu stingri izlīdzini. Liec ledusskapī uz stundu sastingt.
Nelielā bļodiņā želatīnam uzlej ūdeni un atstāj uzbriest. Kad tas uzbriedis, karstumizturīgu bļodu liec ūdens peldē un izkausē želatīnu.
Bļodā liec krēmsieru ar cukuru, laima sulu, daļu sarīvētu laima miziņu, rumu, ananasu sulu un sakul krēmīgā masā. Izkausētajam želatīnam pievieno karoti krēmsiera masas un ar putojamo slotiņu samaisi. Tad šo masu pievieno lielajai krēmsiera bļodai un kārtīgi iemaisi.
Atsevišķā bļodiņā saputo saldo krējumu vidēji stingrās putās un viegli iecilā krēmsiera masā.
Sagatavoto masu lej virsū sastingušajai cepumu masai, ar karoti izlīdzini. Liec ledusskapī sastingt vismaz uz 5 stundām. Dekorē ar sarīvētu laima miziņu, kokosriekstu skaidiņām.