180Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
liellopa kakla karbonāde sīpoli tomāti (daļu var likt konservētos tomātus) zaļumi (pētersīļi, kindza, dilles, loki) pēc garšassāls pēc garšasčili ūdens vai buljons skābs krējums
Pagatavošana
1
Katlā liek liellopa mazākos gabalos sagrieztu liellopa gaļu, ripās sagrieztus sīpolus un tomātus. Visam vajadzētu būt vienādās proporcijās – 1:1:1.
2
To visu pārkaisa ar daudz zaļumiem, sāli un sakapātu čili. Liek katlam vāku un uz mazas liesmas sutini 2-2,5 stundas.
3
Pēc tam, kad gaļa jau mīksta un gatava, pēc garšas pievieno buljonu vai ūdeni un vēl pakarsē, bet var ēst arī tāpat kā kreptīgu biezzupu.
Pasniedz karstu ar skābu krējumu un maizes riecienu.
PusdienasVakariņasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiLiellopa gaļaSkābais krējumsTomātiČiliGaļas zupasSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit