765Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 kgvājpiena biezpiens3 lpiens (2,5%)3 gab.olas1 TKķimenes2 TKsviests2 ĒKsāls
Pagatavošana
1
Pienu uzkarsē, līdz veidojas putiņas, pievieno ķimenes, sakultas olas un maisot karsē, līdz piens sāk gandrīz vārīties.
2
Tad pievieno biezpienu un maisa, līdz masa sāk vārīties, beigās pieberot sāli.
3
Masu salej samitrinātā marlē un noslogo, kamēr tā pilnībā atdziest.
4
Aukstu sieru liek pannā ar izkausētu sviestu un apcep zeltainu garoziņu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit