30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 citrona sula3 ĒKolīveļļa1 TKsāls pēc garšaspipari500 glaša fileja ķirštomāti paprika
Pagatavošana
1
Laša fileju sagriež palielos kubiņos. Saber bļodā, pārlej ar svaigi spiestu citronu sulu, olīveļļu. Pievieno garšvielas un viegli apmaisa.
2
Papriku sagriež palielos gabaliņos.
3
Pamīšus uzdur laša gabaliņus, ķirštomātus un paprikas gabaliņus uz aukstā ūdenī izmērcētiem bambusa iesmiņiem.
4
Laša iesmiņus grilē uz karstām oglēm, līdz fileja gatava – aptuveni 4-5 minūtes.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniGrilsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasLasisOlīveļļaPaprikaPipariĶirštomātiZivju un jūras produktu ēdieniviegliViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit