Foto: DELFI
Iegādājoties tirgū pirmos, mazos kabacīšus, noteikti jātapina maltītei tie pildītā veidā. Tieši mazā forma ir pateicīga pildīšanai, bet izgrebto mīkstumu pēc tam var izmantot plācenīšu cepšanai.
35Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.nelieli kabači100 gpērļu grūbas2 gab.tomāti300 gvistas fileja pēc garšasfetas siers pēc garšasgaršvielas pēc garšassāls

Pagatavošana

1

Vispirms novāri grūbas, kā to norādījis ražotājs uz iepakojuma. Pēc vārīšana grūbas noskalo zem tekoša, auksta ūdens, lai tās nesalīp vienā pikucī, bet ir irdenas.

2

Pārgriez uz pusēm kabačus, izgreb mīkstumu un liec laiviņas uz cepamās plāts, kur izklāts cepampapīrs.

3

Mazos gabaliņos sagriez vistas fileju un tomātus, liec bļodā. Samaisi to kopā ar grūbām, garšvielām un kubiciņos sagrieztu sieru.

4

Masu pildi kabaču laiviņās un liec cepties 200 grādos uz 20-25 minūtēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!