35Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.nelieli kabači100 gpērļu grūbas2 gab.tomāti300 gvistas fileja pēc garšasfetas siers pēc garšasgaršvielas pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Vispirms novāri grūbas, kā to norādījis ražotājs uz iepakojuma. Pēc vārīšana grūbas noskalo zem tekoša, auksta ūdens, lai tās nesalīp vienā pikucī, bet ir irdenas.
2
Pārgriez uz pusēm kabačus, izgreb mīkstumu un liec laiviņas uz cepamās plāts, kur izklāts cepampapīrs.
3
Mazos gabaliņos sagriez vistas fileju un tomātus, liec bļodā. Samaisi to kopā ar grūbām, garšvielām un kubiciņos sagrieztu sieru.
4
Masu pildi kabaču laiviņās un liec cepties 200 grādos uz 20-25 minūtēm.
Lai labi garšo!
CepeškrāsnsFetas siersGrūbasKabačiTomātiVistas filejaDārzeņu ēdieniGaļas ēdieniIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit