35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
vidēji liels kabacis1 TKsāls1 TKpipari1 ĒKeļļa200 glabi kūstošs siers6 kaltēti tomāti100 gzilais siers ola ķiploka daiviņa sakapāti zaļumi
Pagatavošana
1
Sarīvē labi kūstošu sieru. Sagriez saulē kaltētos tomātus smalki un pievieno sieram. Tad pieliec olu un sasmalcinātu ķiploka daiviņu. Visu samaisi.
2
Uz pannas liec cepamo papīru. Izkārto vienā kārtā kabačus. Ar karotīti pāri vienmērīgi liec siera masu. Visu pārkaisi ar sadrupinātu zilo sieru un zaļumiem.
3
Liec pannu uzkarsētā cepeškrāsnī cepties uz 25 minūtēm.
4
Kad visa māja garšīgi smaržo un siers kļuvis zeltains, ēdiens ir gatavs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit