30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gķirši500 mlķiršu sula šķipsnasāls kanēļa standziņa1 šķēlecitrons240 mlskābais krējums3 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Katliņā saber ķiršus un pārlej ar ķiršu sulu. Pievieno sāli, kanēļa standziņu, citrona šķēli un cukuru. Ļauj šķidrumam sākt burbuļot, tad vāra uz lēnas uguns aptuveni 5 minūtes vai nedaudz ilgāk.
2
Pēc tam nelielā bļodā kārtīgi samaisa skābo krējumu un kausiņu ar karsto ķiršu sulu. Katliņu ar ķiršiem noņem no plīts un iemaisa ķiršu zupā skābā krējuma masu.
3
Zupu atdzesē un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit