Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sviestu izkausē un ielej bļodā, kur tiks gatavota mīkla. Pievieno pienu, miltus, kakao, cukuru, olu un sāli un visu samaisa, līdz iegūta tekoša pankūku mīkla.
Gatavo pildījumu – bļodā ar mikseri sakuļ maskarponi, cukuru un pienu, līdz iegūta vienmērīga masa.
Cep pankūkas – uzkarsē uz nelielas liesmas pannu un eļļu. Mīklu ar kausiņu uzlej uz pannas un izlīdzina pa virsmu, lai pankūka būtu ļoti plāna. Cep vienu minūti, tad apgriež un cep vēl vienu minūti. Un tā, līdz visa mīkla sacepta pankūkās.
Pirms pasniegšanas pilda pankūkas – pusi no apaļās pankūkas apsmērē ar maskarpones sieru, uzbārsta virsū ķiršus bez kauliņiem. Pankūku aizloka uz pusēm un tad vēl uz pusēm, lai iznāktu pankūkas trijstūris. Pasniedz, kamēr pankūkas vēl siltas.
Lai labi garšo!