uzkodas olas
Foto: DELFI
Recepte noskatīta vairāk nekā 40 gadus vecā žurnālā "Padomju Latvijas Sieviete" un īstenota arī mūsmājās, kļūstot par daļu no vēlajām brīvdienu brokastīm.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 mazsālīts gurķis100 gKrievijas siers4 cieti vārītas olas1 TKmārrutki2.5 ĒKkrējums pēc garšassāls pēc garšaspipari

Pagatavošana

1

Gurķi un sieru sarīvē uz sakņu rīves.

2

Olas pārgriež uz pusēm – gareniski. Izņem dzeltenumus un tos smalki sakapā.

3

Krējumam pievieno mārrutkus, olas dzeltenumus, rīvēto sieru un gurķi. Visu samaisa, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

4

Sagatavotos salātus pilda olbaltumu pusītēs un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!