Foto: DELFI
Kad vārītas olas vai ceptas vēršacis apnikušas, pienācis īstais brīdis izmēģināt ko jaunu. Cepta ola maizes garoziņā labi izskatīsies uz šķīvja, noteikti raisīs bērniem lielāku interesi par maltīti, un labi garšos kā brīvdienu laiskajās brīvdienās, tā steidzīgajos darba dienu rītos.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.olas4 gab.maizes šķēles (baltmaize, tostermaize, graudu maize) eļļa cepšanai pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari pēc garšasdilles

Pagatavošana

1

Sakarsē pannu ar eļļu.

2

Izgreb maizes šķēlei mīkstumu, bet atstāj mīkstumu pie garozas vismaz 1 cm biezumā.

3

Kad panna sakarsēta, liec uz tās izgrebtās maizes šķēles, iesit katrā pa vienai olas, pārber sāli, piparus un uz ļoti mazas liesmas cep aptuveni 10 minūtes, līdz virskārta dzeltenumam kļuvusi blāva.

Pasniedz ar svaigiem zaļumiem, dārzeņiem un majonēzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!