20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 kggurķi1 glāzeeļļa1 glāzeetiķis (9%)1 glāzecukurs4 gab.ķiploku daivas (ja grib stiprāku, var vairāk)4 ĒKsāls pēc garšaszaļumi pēc patikas (pētersīļi, dilles, baziliks)
Pagatavošana
1
Gurķus nomizo, lai tie labāk sulotos. Vajadzētu izvēlēties gurķus, kas nav pārauguši, garšīgāki būs stingrie, kraukšķīgie gurķi.
2
Sagriež gurķus šķēlītēs un liek lielā traukā. Pievieno visas sastāvdaļas, samaisa un atstāj uz 5-6 stundām vai vēl labāk, uz visu nakti, ievilkties.
3
Pilda burkās un sterilizē – puslitra burkām pietiks ar 20 minūtēm, bet lielākas sterilizē ilgāk.
Iesūtīja: Elizabete
Ass un pikants ēdiensĒdieni veģetāriešiemKonservēšanaAugu eļļaEtiķisGurķiĶiplokiEtiķa marinādesSalāti ziemaiIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit