30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gkartupeļi20 gsīpoli25 gsviests pēc garšassāls2 TKķimenes zaļumi
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, sagriež kubiņos un saber katliņā ar verdošu ūdeni. Pievieno sakapātu sīpolu, sāli, ķimenes un vāra, līdz kartupeļi mīksti.
2
Pēc tam izņem trešdaļu no kartupeļiem, saspiež ar kartupeļu stampiņu un saputo ar sviestu. Masu liek atpakaļ katliņā pie pārējiem kartupeļiem un uzvāra, līdz burbuļo.
3
Pēc tam zupu pasniedz kopā ar zaļumiem, kamēr tā vēl silta.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiKartupeļiSviestsĶimenesDārzeņu zupasBiezzupas un krēmzupasSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit