40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgsarkanā paprika (var kādu dzelteno, lai skaistāk noformējums burkā)1 ltomātu sula (var aizstāt ar 10 ēd.k. tomātu pastas vai 500 g tomātu mērces)500 gūdens1 ĒKsāls0.5 glāzeaugu eļļa0.5 glāzecukurs0.5 glāzeetiķis (9%)
Pagatavošana
1
Papriku sagriež vidēji lielās šķēlītēs vai mazos gabaliņos, kā nu katram labāk tīk.
2
Liek lielā katlā, pievieno visas sastāvdaļas, izņemot etiķi, un vāra 20 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Īsi pirms beigām pievieno etiķi un vēl dažas minūtes pakarsē.
3
Gatavo masu pilda sterilizētās burkās un ļauj istabas temperatūrā atdzist.
4
Glabā tumšā un vēsā vietā.
5
Pasniedz kā piedevu pie gaļas, pievieno rīsiem, gaļas ēdieniem vai gardi uzsmērē uz maizītes.
Iesūtīja: Aija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit