120Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgatkauloti vistas šķiņķīši2 TKsāls2 ĒKsvaigs oregano2 ķiploka daiviņas2 ĒKolīveļļa270 gBārbekjū mērce nelieli bambusa iesmiņi
Pagatavošana
1
Vistas šķiņķīšus sagriež vienādos gabaliņos un saber bļodā, tad pārkaisa ar sāli.
2
Pievieno sakapātu oregano, saspiestas ķiploka daiviņas un olīveļļu. Katru šķiņķīša gabaliņu nostiprina ar diviem bambusa iesmiņiem, lai to viegli varētu grilēt.
3
Vistas šķiņķīšiem pārlej barbekjū mērci un ļauj iemarinēties vismaz stundu.
4
Pēc tam vistas šķiņķīšus cep uz grila aptuveni 20 minūtes, ik pa laikam apgrozot gabaliņus, lai tie nepiedegtu.
"Tasty" padoms: ja ir iespēja, izmanto barbekjū mērci portugāļu gaumē, tas maltītei piešķirs autentiskāku garšu.
Lai labi garšo!
PusdienasPiknika ēdienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiGrilsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiOlīveļļaVistas stilbiņiĶiplokiGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītesalsPortugāļu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit