80Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 laimi2 ķiploka daiviņas2 ĒKolīveļļa0.5 TKTabasko mērce1 ĒKVusteras mērce1 ĒKsakapāts koriandrs12 tīģergarneles PIEDERUMI:12 ūdenī izmērcēti koka iesmiņi
Pagatavošana
1
Norīvē miziņu vienam laimam un izspiež tā sulu. Sulu ielej lielā bļodā, pievieno saspiestus ķiplokus, tabasko, Vorčesteras mērci, eļļu un koriandru.
2
Marinādē iemaisa garneles un atļauj tām ievilkties apmēram stundu.
3
Atlikušos laimus sagriež daiviņās, tā, lai sanāktu 12. Katru garneli uzdur uz koka iesmiņa un tās galā uzdur laima daiviņu.
4
Garneles grilē uz karstām oglēm apmēram 5 minūtes, ik pa laikam apgriežot, lai vienmērīgi izceptos.
Zivju un jūras produktu uzkodasKinzaLaimsTabasco piparu mērceTīģergarnelesVusteras mērceVorčesteras mērce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit