garneles uzkodas
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Mazliet pikantas garneles ar spirgtajiem laimiem – ideālā vasaras piknika maltīte grila ballītē. Pasniedz kopā ar svaigiem salātiem, majonēzes mērci vai kraukšķīgu bageti.
80Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 laimi2 ķiploka daiviņas2 ĒKolīveļļa0.5 TKTabasko mērce1 ĒKVusteras mērce1 ĒKsakapāts koriandrs12 tīģergarneles PIEDERUMI:12 ūdenī izmērcēti koka iesmiņi

Pagatavošana

1

Norīvē miziņu vienam laimam un izspiež tā sulu. Sulu ielej lielā bļodā, pievieno saspiestus ķiplokus, tabasko, Vorčesteras mērci, eļļu un koriandru.

2

Marinādē iemaisa garneles un atļauj tām ievilkties apmēram stundu.

3

Atlikušos laimus sagriež daiviņās, tā, lai sanāktu 12. Katru garneli uzdur uz koka iesmiņa un tās galā uzdur laima daiviņu.

4

Garneles grilē uz karstām oglēm apmēram 5 minūtes, ik pa laikam apgriežot, lai vienmērīgi izceptos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!