30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 lieli tomāti2 sarkanie sīpoli1 ķiploka daiviņa0.75 glāzekuskuss2 ĒKsviests vai olīveļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Tomātiem nogriež cepurītes un ar karoti tos uzmanīgi izgrebj. Tomātu mīkstumu smalki sakapā.
2
Tomātus apgāž otrādi un saliek uz papīra dvieļa, lai tie nožūtu.
3
Uzbriedina kuskusu pēc norādījumiem uz iepakojuma. Kad kuskuss uzbriedis, iemaisa tajā sviestu, lai izkūst, un pievieno sāli un piparus pēc garšas. Tad kuskusu sajauc ar tomātu mīkstumu, sakapātiem sīpoliem un saspiestu ķiploku.
4
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190 grādiem.
5
Tomātus sapilda ar kuskusa un sīpolu masu. Saliek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un liek cepeškrāsnī.
6
Cep aptuveni 20 minūtes. Pasniedz uzreiz, kad gatavi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit