7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 ĒKolīveļļa3 ĒKsarkanvīna etiķis1 ĒKpilngraudu sinepes500 gliellopa steiks1 ĒKbarbekjū garšvielas1 TKrozmarīns2 sarkanās paprikas
Pagatavošana
1
Nelielā burciņā vai bļodiņā sajauc olīveļļu, etiķi un sinepes. Steiku sagriež nelielos gabaliņos. Ievieto seklā šķīvī un apviļā barbekjū garšvielās.
2
Pārlej kebaba gaļu ar eļļas un etiķa masu, pievieno rozmarīnu un apmaisa.
3
Gaļas gabaliņus pamīšus ar paprikas gabaliņiem uzsprauž uz iesmiem. Grilē uz karstām oglēm 5 minūtes, tad apgriež un apcep, lai būtu gatavs.
4
Kebaba gabaliņiem jābūt skaisti apbrūnējušiem no ārpuses, bet mīkstiem un viegli rozā iekšpusē. Var cept arī ilgāk.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit