Sastāvdaļas
Pagatavošana
Papriku un sīpolus sagriez salmiņos, cukurzirņus un sojas dzinumus noskalo ar aukstu ūdeni, ķiploku smalki sakapā.
Nosusini papīra salvetēs gaļu, gareniski pārgriez katru šķēli uz pusēm un tad šķērsām šķiedrām sagriez strēmeles.
Uzvāri sālsūdeni un liec vārīties olu nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma, līdz nūdeles ir mīkstas. Izvārījušās nūdeles nokās caurdurī un atstāj tur, lai notek liekais šķidrums. Pēc tam nūdeles samaisa ar ēdamkaroti eļļas.
Vokpannā sakarsē eļļu un uz straujas uguns apcep gaļas strēmeles, līdz tās apbrūnējušas. Gaļu izņem no pannas.
Atkal sakarsē vokpannu un uz lielas uguns trīs minūtes cep dārzeņus, ik pa brīdim tos apmaisot. Tad pievieno gaļu, pielej buljonu, sojas mērci un maisot uzkarsē. Pēc garšas beigās pievieno sāli, piparus.
Noslēgumā dārzeņos un gaļā iemaisi olu nūdeles vai arī pasniedz tās uz šķīvja un virsū lej mērci.