9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 ĒKsakapāti pētersīļi4 ĒKsakapāts koriandrs1 TKpaprikas pulveris1 TKmalts koriandrs3 saspiestas ķiploka daiviņas0.5 citrona sula2 ĒKolīveļļa8 iztīrīti kalmāri0.5 citrona šķēles
Pagatavošana
1
Palielā traukā sajauc pētersīļus, sakapāto koriandru, paprikas pulveri, maltu koriandru, ķiplokus, citronu sulu un olīveļļu.
2
Pēc tam traukā saliek kalmārus un kārtīgi apviļā marinādē. Trauku apklāj un ievieto ledusskapī uz dažām stundām.
3
Kalmārus gatavo uz grila, cepot virs labi izkarsētām oglēm. Tiem virsū izkārto citrona šķēlītes un grilē aptuveni 6-10 minūtes, apgriežot, ja nepieciešams.
Pasniedz uzreiz pēc grilēšanas kopā ar svaigajiem salātiem. Lai garšīgi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit