shutterstock_432553564
Foto: Shutterstock
Ļoti vienkāršs un gards sacepums, kam nevajadzēs daudz sastāvdaļu. Atliks vien sarīvēt kabačus, sajaukt ar sieru, rīvmaizi, garšvielām un olām.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 gab.nelieli kabači3 gab.olas( M izmērs)150 gsarīvēts Parmezāna siers100 grīvmaize šķipsnaķiploku sāls pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Kabačus nomizo un smalki sarīvē lielā bļodā. Pievieno sieru, rīvmaizi, ķiploku pulveri, sāli un piparus. Visu apmaisa.

2

Sakuļ olas un pārlej kabaču masai, kārtīgi visu sajauc.

3

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.

4

Sagatavo cepamtrauku – tajā ieklāj cepampapīru vai ietauko ar eļļu vai sviestu.

5

Sacepuma masu vienmērīgi ieklāj cepamtraukā. Liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 30-40 minūtes.

6

Kad gatavs, nedaudz atdzesē un pasniedz, sagrieztu taisnstūrīšos.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!