60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 gab.nelieli kabači3 gab.olas( M izmērs)150 gsarīvēts Parmezāna siers100 grīvmaize šķipsnaķiploku sāls pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Kabačus nomizo un smalki sarīvē lielā bļodā. Pievieno sieru, rīvmaizi, ķiploku pulveri, sāli un piparus. Visu apmaisa.
2
Sakuļ olas un pārlej kabaču masai, kārtīgi visu sajauc.
3
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.
4
Sagatavo cepamtrauku – tajā ieklāj cepampapīru vai ietauko ar eļļu vai sviestu.
5
Sacepuma masu vienmērīgi ieklāj cepamtraukā. Liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 30-40 minūtes.
6
Kad gatavs, nedaudz atdzesē un pasniedz, sagrieztu taisnstūrīšos.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit