60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
viens neliels kabacītis8 tomāti1 liels sīpols4 ķiploka daiviņas pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasgaršvielas mocarella sviests eļļa
Pagatavošana
1
Kabacīti sagriež plānās šķēlēs, tomātu arī sašķēlē.
2
Sīpolu sagriež pusapļos, mocarellu sagriež šķēlēs.
3
Ķiploku sagriež plānās šķēlītēs, ber cemaptraukā.
4
Ķeras pie ķēpīgākā darba – dārzeņu šķēlīšu kārtošanas traukā. Liek pamīšus - kabača ripa, sīpols, tomāts, siers.
5
Kad trauks viss pilns, pārslaka ar kripatiņu eļļas, pārkaisa sāli, piparus, garšvielas pēc izvēles.
6
Ja pāri palikušas sīpola ripas, tās sīki sagriež un pārkaisa dārzeņu kārtojumam.
7
Liek cepeškrāsnī 180 grādos un cep 30 – 40 minūtes.
8
Kad šis laiks pagājis, dārzeņiem pārdrupina sviestu, pārslēdz krāsni grila režīmā un 250 – 300 grādos cep 5 – 7 minūtes.
Gatavs! Lai labi garšo!
Pasniedzot var pārkaisīt ar svaigu baziliku.
Ēdieni veģetāriešiemAugu eļļaGaršvielas un garšaugiKabačiMocarellaPipariTomātiĶiplokiDārzeņu sacepumiSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit